Loading cart contents...
Se kurv Bestilling
Indkøbskurv Subtotal: 0,00 DKK

Om os

Det hele startede som en iværksætterdrøm

Siden 1. juni 2012 har vi haft vores faste base på Åboulevarden 51 i Aarhus. Det hele startede som to venners drøm om at byde ind med exceptionel mad til burgerelskerne. Formålet har altid været, at berige det århusianske folk med hjemmelavede burgere, i hyggelige omgivelser og til gode priser.

 

Passion og et kulturelt twist i maden

Siden 2016 er jeg, Jusuf Maslo, ene indehaveren af The Burger Joint Aarhus. Jusuf er født i Bosnien og Hercegovina, hvilket kan smages på det hjemmesyltede grønt, de selvrørte dips, økologiske hjemmebagte boller, selvskrallede kartoffelbåde, og den kærlighed de hjemmelavede burgere bliver lavet med hver dag.

Vores kunder kan altid forvente den bedste service og en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores burgermenu er præcist udvalgt efter kundernes yndlings. Vi bestræber os altid efter at være de bedste og dit favorit burgersted i Aarhus.

 

Madlavning inspireret fra barndomskøkkenet

I mit barndomshjem duftede det altid af frisklavet, krydret og hjemmelavet mad. Jeg er vokset op med, at et godt måltid er en vigtig del af ens trivsel, og det var altid middagsbordet som var samlingspunktet for hele familien. Derfor kom det meget naturligt for mig, at jeg gerne vil bidrage med at skabe gode rammer om det gode måltid. Mad kan nydes på mange måder og med forskellige mennesker i ens omgangskreds, ja selv bare i sit eget selskab, og det sørger vi for, at der er mulighed for i vores hyggelige restaurant.

Ring til os på 86 68 67 00 og bestil et bord. Vil du hellere nyde maden derhjemme, så kan du bestille levering direkte til døren via JustEat eller selv hente i restauranten. Find os på Åboulevarden 51, Aarhus C.

 

X