Loading cart contents...
Se kurv Bestilling
Indkøbskurv Subtotal: 0,00 DKK

Hent selv din mad

Hos The Burger Joint Aarhus ser vi mad som en kunst. Og selvom en burger nu om dage har fået stemplet; fastfood, er det også meget mere end et hurtigt måltid. Vi har sammensat vores menu, så du kan udfordre dine smagsanser og få den helt rigtige madoplevelse.

Hver dag får vi leveret friske råvarer fra vores faste leverandører. Det er vigtigt for os, at hver ret lever op til vores høje standart, mindre kan ikke gøre det.

Har du fået smagt vores økologiske burgerboller? Der er brugt mange timer på at finde den helt rigtige opskrift, som fuldender hele vores hjemmelavede burgermenu. Dette er vores første step mod et mere økologisk fokuseret køkken.

 

Inspirationen kommer fra forskellige madkulturer

I de fleste lande i verden spejler der sig mange års historie, kultur og kærlighed i maden. Det synes vi er værd at bevarer, derfor har alle vores burgere lige det snert af det land, som burgeren hedder.

 

Er du sulten efter en god hjemmelavet burgermenu?

Vores burgere serveres altid med vores specielle fritter. Der er altid nok mad på tallerknen, så du kan være sikker på, at du aldrig går sulten herfra. Og skulle du nu alligevel blive mere sulten, får du gratis refil af fritter. Vi vil så gerne, at du altid går mæt og glad herfra.

 

Bestil bord nu

Skal du ud og spise med vennerne eller familien? Så tøv ikke, ring til os på 86 68 67 00 og bestil bord. Og vil du hellere nyde maden derhjemme, så hent din mad i restauranten eller få leveret direkte til døren via JustEat. Find os på Åboulevarden 51, Aarhus C.

X